Legyen Ön is partnerünk!

A Hitelpont Zrt. széles, és folyamatosan bővülő közvetítői partnerhálózattal rendelkezik az egész országban.

Partnereink abban nyújtanak nekünk segítséget, hogy minden ügyfelünknek a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást biztosítsuk. Mi pedig azzal segítjük szerződött közvetítőinket és pályázatíróinkat, hogy a saját ügyfeleikkel folytatott tárgyalásaikhoz díjmentesen rendelkezésre bocsájtjuk irodánk helyiségeit. A tárgyalók lefoglalására lehetőség van online, a tárgyaláshoz pedig friss kávét és ásványvizet biztosítunk.

Online ügyletkezelés

A Hitelpont Zrt. online ügyintézési felületén minden közvetítőnk és pályázatírónk korlátlan számban indíthat és kezelhet ügyleteket. A felületet azzal a céllal alakítottuk ki, hogy segítsük a közvetítői munkát, és az összes ügylet áttekinthetően követhető legyen.

Az online ügyintézési felületen idősorosan rögzített a kommunikáció, így az bármikor visszakereshető, és a feltöltött dokumentumok is egy helyről elérhetőek.

A rendszer automatikusan értesítéseket küld minden alkalommal, amikor változás történik egy-egy ügylet kapcsán, így megkönnyíti az ügyletek státuszának követését.

 

Szeretné a Hitelpont Zrt. irodájában lefolytatni a tárgyalásait?

targyalo

Tárgyaló foglalása

Szeretne a Hitelpont Zrt. közvetítője lenni?

kozvetito

 Tájékoztatást kérek

Új beruházási hitel