Új Beruházási Hitel

Akár 100.000.000 forint
Már induló vállalkozásoknak is

Mekkora lendületet adna vállalkozásának 100.000.000 Ft?
Egyszerű igénylés, kiszámítható törlesztés, akár 10 éves futamidő

MFB Vállalkozásfinanszírozási Program 2020 Beruházási Hitel

Bővítse vállalkozását minimális saját forrásból a Hitelpont Zrt-nél elérhető, kisvállalkozásokra optimalizált Új Beruházási Hitellel. Ingatlanfedezet mellett akár 100.000.000 forintot is igényelhet 10 éves futamidőre, jelenleg évi 4,97%-os kamattal.

A hitel felhasználásának leggyakoribb céljai

Miért válasszam a Hitelpont Zrt-t?

  • Egyszerű. Könnyen és olcsón juthat forráshoz vállalkozása bővítéséhez, beruházáshoz.
  • Kiszámítható, rugalmas, közel ezer elégedett ügyfelet kiszolgáló pénzügyi partner.
  • Kötetlen. Igényelheti nagyon korai fázisban, pl. induló vállalkozáshoz, vagy akár már megkezdett beruházáshoz is.
  • Kényelmes. Hitelkérelmét nem csak személyesen, hanem online is intézheti, így a teljes igénylési folyamatot nyomon követheti: például milyen dokumentumokat szükséges benyújtania, pótolnia, mikor kerül bírálatra a kérelme.

Jogosult vagyok igényelni?

Az MFB Vállalkozásfinanszírozási Program 2020 Beruházási Hitelt a devizabelföldinek minősülő, Magyarország területén székhellyel, illetve az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarország területén fiókteleppel rendelkező a Bizottság 651/2014/EU rendelet I. mellékletében meghatározott mikro-, kis- és középvállalkozások igényelhetik. A hitel igénylésére gazdasági társaság, egyéni vállalkozás, egyéni cég, szövetkezet, valamint európai részvénytársaság jogosult.
Ön jogosult az igénylésre, ha cégénél az összes foglalkoztatotti létszám 250 főnél kevesebb, éves nettó árbevétele nem haladja meg az 50 millió eurót és/vagy éves mérlegfőösszege nem haladja meg a 43 millió eurót.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mekkora összeget igényelhetek?
1.000.000 – 100.000.000 forint közötti összeget igényelhet, legfeljebb 10 éves futamidőre.
Milyen hosszú az igénylés folyamata?
Mivel minden vállalkozás egyedi, ez változó. Jellemzően 2-4 hét telik el a kölcsönkérelem befogadásától a szerződés megkötéséig.
Honnan tudhatok meg minden szükséges információt?
Kattintson a lent található „Részletes tájékoztató letöltése” gombra, vagy érdeklődjön a Kapcsolatok menüpont alatt megtalálható elérhetőségeink bármelyikén.

Amennyiben kérdései vannak, tegye fel nekünk az oldal tetején található online ügyintézés menün keresztül, és munkatársunk 1 napon belül felkeresi Önt.

Hogyan igényelhetem?

  1. Töltse le a lent található részletes tájékoztatót, valamint a termékhez kapcsolódó dokumentumokat. Az ellenőrző listában részletesen felsoroljuk az igényléshez szükséges dokumentumokat.
  2. Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal telefonos elérhetőségünkön és egyeztessünk egy személyes találkozót. Minden kérdésére válaszolunk.
  3. A nem hivatalos dokumentumokat eljuttathatja hozzánk e-mailben, vagy regisztrálhat az online igényléshez kialakított felületünkön, és feltöltheti őket saját, személyes profiljához.
  4. A személyes találkozóra hozza el a hivatalos dokumentumokat.
  5. Kövesse nyomon az igénylés folyamatát online felületünkön keresztül az előminősítéstől a hitelbírálatig!

Online Igénylés Részletes tájékoztató letöltése

Új beruházási hitel