Megújult a Hitelpont weboldala

2020.06.08. 19:49

Az elmúlt héten frissült a Hitelpont weboldala, a továbbiakban szeretnénk röviden bemutatni a változásokat és a főbb funkciókat. A letisztultabb megjelenés által könnyebb eligazodni az oldalon, ezen kívül több olyan változás is történt, melyek meggyorsítják a hiteligénylés folyamatának elindítását.

Az egyik legnagyobb újítás, hogy átalakultak a termékoldalak, hogy ügyfeleinket minél jobban tudjuk segíteni a megfelelő termék kiválasztásában. A legfontosabb termék-információkat a lap tetején kiemelve láthatjuk, az egyes termékeknél átláthatóan, vázlatpontokban mutatjuk be a fontosabb kondíciókat.

Minden termék oldalon elérhető a hitelprogram aktuális hirdetmény és kedvezmények szerinti hitelkalkulátor, amin egyszerűen be tudjuk állítani, hogy milyen összegű hitelt szeretnénk igényelni, milyen hosszú futamidőre, és hogy van-e szükségünk türelmi időre. Ezek alapján számolja ki a kalkulátor a törlesztőrészletek várható összegét és a teljes visszafizetendő értéket is. Fontos kiemelni, hogy az értékek csupán tájékoztató jellegűek, pontos összegeket csak a hiteligénylés folyamán tudunk kalkulálni, hiszen számít például a folyósítás napja az első részletek meghatározásában, vagy változó kamatozás esetén az alapkamat is módosulhat.

A megújult weboldalon a hiteligénylés folyamata online is elindítható, csupán néhány adat megadása szükséges a kölcsönkérelem előminősítésének igényléséhez, melyet követően kollégáink végig segítik az igénylési folyamaton.

 

A hitelkonstrukciókhoz kapcsolódó dokumentumok elérhetők és letölthetők a Hitelpont termékoldalairól is, így egy helyről tájékozódhatnak minden fontosabb információról.

A Hírek menüpont alatti oldalt bőséges tartalommal töltjük fel, ahol többek között írunk a vállalkozói hitelekről, az elérhető termékekről és egyéb aktuális ide vonatkozó témákról. Bővebben írunk a piacon megjelenő konstrukciókról és a hiteligénylés folyamatáról is, és segítünk eligazodni az elérhető hitelek különböző fajtái között.

 

AKTUÁLISAN ELÉRHETŐ TERMÉKEK:

Jelenleg nem elérhető

MFB Krízis Hitel &
MFB Krízis Hitel Plusz

Akár 300.000.000 Ft hitelösszeg
Legfeljebb 2,5% éves kamat
24 hónap türelmi idővel
Akár 15 évre
Részletek
Jelenleg nem elérhető

MFB Régió Versenyképességi Hitel

50.000.000 Ft hitelösszegig
Beruházásra, forgóeszközre, cégvásárlásra
Részletek
Jelenleg nem elérhető

MFB Gazdaság Újjáépítési Hitel Program – Beruházási Hitel

Akár 150.000.000 forint
Már induló vállalkozásoknak is
Részletek

 


AMENNYIBEN KÉRDÉSEI VANNAK, VAGY ÉRDEKLŐDIK VALAMELYIK HITELPONTNÁL ELÉRHETŐ KONSTRUKCIÓ IRÁNT, KÉRJÜK VEGYE FEL A KAPCSOLATOT ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKKAL A +36-1-239-8638 TELEFONSZÁMON, VAGY A MEGADOTT ELÉRHETŐSÉGEINK EGYIKÉN.