fbpx

Megújult a Hitelpont weboldala

2020.06.08. 19:49

Az elmúlt héten frissült a Hitelpont weboldala, a továbbiakban szeretnénk röviden bemutatni a változásokat és a főbb funkciókat. A letisztultabb megjelenés által könnyebb eligazodni az oldalon, ezen kívül több olyan változás is történt, melyek meggyorsítják a hiteligénylés folyamatának elindítását.

Az egyik legnagyobb újítás, hogy átalakultak a termékoldalak, hogy ügyfeleinket minél jobban tudjuk segíteni a megfelelő termék kiválasztásában. A legfontosabb termék-információkat a lap tetején kiemelve láthatjuk, az egyes termékeknél átláthatóan, vázlatpontokban mutatjuk be a fontosabb kondíciókat.

Minden termék oldalon elérhető a hitelprogram aktuális hirdetmény és kedvezmények szerinti hitelkalkulátor, amin egyszerűen be tudjuk állítani, hogy milyen összegű hitelt szeretnénk igényelni, milyen hosszú futamidőre, és hogy van-e szükségünk türelmi időre. Ezek alapján számolja ki a kalkulátor a törlesztőrészletek várható összegét és a teljes visszafizetendő értéket is. Fontos kiemelni, hogy az értékek csupán tájékoztató jellegűek, pontos összegeket csak a hiteligénylés folyamán tudunk kalkulálni, hiszen számít például a folyósítás napja az első részletek meghatározásában, vagy változó kamatozás esetén az alapkamat is módosulhat.

A megújult weboldalon a hiteligénylés folyamata online is elindítható, csupán néhány adat megadása szükséges a kölcsönkérelem előminősítésének igényléséhez, melyet követően kollégáink végig segítik az igénylési folyamaton.

 

A hitelkonstrukciókhoz kapcsolódó dokumentumok elérhetők és letölthetők a Hitelpont termékoldalairól is, így egy helyről tájékozódhatnak minden fontosabb információról.

A Hírek menüpont alatti oldalt bőséges tartalommal töltjük fel, ahol többek között írunk a vállalkozói hitelekről, az elérhető termékekről és egyéb aktuális ide vonatkozó témákról. Bővebben írunk a piacon megjelenő konstrukciókról és a hiteligénylés folyamatáról is, és segítünk eligazodni az elérhető hitelek különböző fajtái között.

 

AKTUÁLISAN ELÉRHETŐ TERMÉKEK:

MFB Krízis Hitel &
MFB Krízis Hitel Plusz (FELFÜGGESZTVE)

Akár 300.000.000 Ft hitelösszeg
Legfeljebb 2,5% éves kamat
24 hónap türelmi idővel
Akár 15 évre
Érdekel

MFB Régió Versenyképességi Hitel

50.000.000 Ft hitelösszegig
Beruházásra, forgóeszközre, cégvásárlásra
Érdekel

MFB Gazdaság Újjáépítési Hitel Program – Beruházási Hitel

Akár 150.000.000 forint
Már induló vállalkozásoknak is
Érdekel

 


AMENNYIBEN KÉRDÉSEI VANNAK, VAGY ÉRDEKLŐDIK VALAMELYIK HITELPONTNÁL ELÉRHETŐ KONSTRUKCIÓ IRÁNT, KÉRJÜK VEGYE FEL A KAPCSOLATOT ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKKAL A +36-1-239-8638 TELEFONSZÁMON, VAGY A MEGADOTT ELÉRHETŐSÉGEINK EGYIKÉN.