Új Széchenyi Beruházási Hitel

Akár 50.000.000 forint
Már induló vállalkozásoknak is

Jelenleg nem elérhető

Mekkora lendületet adna vállalkozásának 50.000.000 Ft?
Egyszerű igénylés, kiszámítható törlesztés, akár 10 éves futamidő

Bővítse vállalkozását minimális saját forrásból a Hitelpont Zrt-nél elérhető, kisvállalkozásokra optimalizált Új Széchenyi Beruházási Hitellel. Ingatlanfedezet mellett akár 50.000.000 forintot is igényelhet 10 éves futamidőre, maximum évi 6,5%-os kamattal. Garantáltan nem érik meglepetések, mert a törlesztőrészlet a futamidő alatt változatlan.

 A hitel felhasználásának leggyakoribb céljai

Miért válasszam a Hitelpont Zrt-t?

  • Egyszerű. Könnyen és olcsón juthat forráshoz vállalkozása bővítéséhez, beruházáshoz.
  • Kiszámítható. Minden hónapban ugyanannyit kell visszafizetnie, nincsenek meglepetések.
  • Rugalmas. Díjtalanul előtörlesztheti, azaz ha hamarabb vissza tudja fizetni a kölcsönt, a szerződést plusz költségek nélkül lezárhatja.
  • Kötetlen. Igényelheti nagyon korai fázisban, pl. induló vállalkozáshoz, vagy akár már megkezdett beruházáshoz is.
  • Kényelmes. Hitelkérelmét online is intézheti, így a teljes igénylési folyamatot nyomon követheti: például milyen dokumentumokat szükséges benyújtania, pótolnia, mikor kerül bírálatra a kérelme.

Jogosult vagyok igényelni?

Az Új Széchenyi Beruházási Hitelt a devizabelföldinek minősülő, Magyarország területén székhellyel, illetve az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és a Magyarország területén fiókteleppel rendelkező a Bizottság 800/2008/EK rendelete szerinti mikro-, kis- és középvállalkozások igényelhetik. A hitel igénylésére jogi személyiségű, jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, egyéni vállalkozó, valamint szövetkezet jogosult.
Ön jogosult az igénylésre, ha cégénél az összes foglalkoztatotti létszám 250 főnél kevesebb, éves nettó árbevétele nem haladja meg az 50 millió eurót vagy éves mérlegfőösszege nem haladja meg a 43 millió eurót.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mekkora összeget igényelhetek?
500.000 – 50.000.000 forint közötti összeget igényelhet, legfeljebb 10 éves futamidőre.
Milyen hosszú az igénylés folyamata?
Mivel minden vállalkozás egyedi, ez változó. Jellemzően 2-4 hét telik el a kölcsönkérelem befogadásától a szerződés megkötéséig.
Honnan tudhatok meg minden szükséges információt?
Kattintson a lent található „Részletes tájékoztató letöltése” gombra, vagy érdeklődjön a Kapcsolatok menüpont alatt megtalálható elérhetőségeink bármelyikén.

Amennyiben kérdései vannak, tegye fel nekünk az oldal tetején található online ügyintézés menün keresztül, és munkatársunk 1 napon belül felkeresi Önt.

Hogyan igényelhetem?

  1. Töltse le a lent található részletes tájékoztatót, valamint a termékhez kapcsolódó dokumentumokat. Az ellenőrző listában részletesen felsoroljuk az igényléshez szükséges dokumentumokat.
  2. Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal telefonos elérhetőségünkön és egyeztessünk egy személyes találkozót. Minden kérdésére válaszolunk.
  3. A nem hivatalos dokumentumokat eljuttathatja hozzánk e-mailben.
  4. A személyes találkozóra hozza el a hivatalos dokumentumokat.

Részletes tájékoztató letöltése

Az oldalon közölt információ nem teljeskörű, kizárólag tájékoztatási célt szolgál, és nem minősül ajánlattételnek. Részletes információért keresse a termékdokumentációt, illetve érdeklődjön kollégáinknál.

Kiemelt termékeink

Széchenyi Mikrohitel MAX+

Akár 50.000.000 forint
Fix 5%-os kamattal
Akár ingatlan célra is
Érdekel