Új Széchenyi Forgóeszköz Hitel

Kamattámogatott hitel
új tevékenység indításához
kapcsolódó forgóeszköz beszerzéshez.

Mekkora lendületet adna vállalkozásának 50.000.000 Ft?
Egyszerű igénylés, kiszámítható törlesztés, 3 éves futamidő.

Bővítse vállalkozását minimális saját forrásból a Hitelpont Zrt-nél elérhető, kisvállalkozásokra optimalizált Új Széchenyi Forgóeszköz hitellel. Ingatlanfedezet mellett akár 50.000.000 forintot is igényelhet 3 éves futamidőre, maximum évi 6,5%-os kamatra. Akár áru-, alapanyag-, vagy egyéb forgóeszközök beszerzésére is felhasználhatja.

A hitel felhasználásának leggyakoribb céljai

Miért válasszam a Hitelpont Zrt-t?

  • Egyszerű. Könnyen és olcsón juthat forráshoz vállalkozása bővítéséhez, beruházáshoz.
  • Kiszámítható. Minden hónapban ugyanannyit kell visszafizetnie, nincsenek meglepetések.
  • Halasztható terhek: akár a hitel összegének 30%-a maradványértékként a futamidő utolsó hónapjára halasztható.
  • Rugalmas. Díjtalanul előtörlesztheti, azaz ha hamarabb vissza tudja fizetni a kölcsönt, a szerződést plusz költségek nélkül lezárhatja.
  • Kötetlen. Igényelheti nagyon korai fázisban, pl. induló vállalkozáshoz, vagy akár már megkezdett beruházáshoz is.
  • Kényelmes. Hitelkérelmét online is intézheti, így a teljes igénylési folyamatot nyomon követheti: például milyen dokumentumokat szükséges benyújtania, pótolnia, mikor kerül bírálatra a kérelme.

Jogosult vagyok igényelni?

Az Új Széchenyi Forgóeszköz Hitelt a devizabelföldinek minősülő, Magyarország területén székhellyel, illetve az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és a Magyarország területén fiókteleppel rendelkező a Bizottság 800/2008/EK rendelete szerinti mikro-, kis- és középvállalkozások igényelhetik. A hitel igénylésére jogi személyiségű, jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, egyéni vállalkozó, valamint szövetkezet jogosult.
Ön jogosult az igénylésre, ha cégénél az összes foglalkoztatotti létszám 250 főnél kevesebb, éves nettó árbevétele nem haladja meg az 50 millió eurót vagy éves mérlegfőösszege nem haladja meg a 43 millió eurót.

Kedvezményes ajánlatunkról tájékozódjon kollégáinknál!

Visszahívást kérek

Gyakran Ismételt Kérdések

Mekkora összeget igényelhetek?
500.000 – 50.000.000 forint közötti összeget igényelhet, legfeljebb 36 hónapos futamidőre.
Milyen hosszú az igénylés folyamata?
Mivel minden vállalkozás egyedi, ez változó. Jellemzően 2-4 hét telik el a kölcsönkérelem befogadásától a szerződés megkötéséig.
Honnan tudhatok meg minden szükséges információt?
Kattintson a lent található „Részletes tájékoztató letöltése” gombra, vagy érdeklődjön a Kapcsolatok menüpont alatt megtalálható elérhetőségeink bármelyikén.

Amennyiben kérdései vannak, tegye fel nekünk az oldal tetején található online ügyintézés menün keresztül, és munkatársunk 1 napon belül felkeresi Önt.

Hogyan igényelhetem?

  1. Töltse le a lent található részletes tájékoztatót, valamint a termékhez kapcsolódó dokumentumokat. Az ellenőrző listában részletesen felsoroljuk az igényléshez szükséges dokumentumokat.
  2. Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal telefonos elérhetőségünkön és egyeztessünk egy személyes találkozót. Minden kérdésére válaszolunk.
  3. A nem hivatalos dokumentumokat eljuttathatja hozzánk e-mailben.
  4. A személyes találkozóra hozza el a hivatalos dokumentumokat.

Részletes tájékoztató letöltése