Új Széchenyi Kombinált mikrohitel

Vissza nem térítendő támogatás és kamattámogatott hitel már induló vállalkozásoknak is.

Jelenleg nem elérhető

Akár 10.000.000 Ft vissza nem térítendő támogatás és 20.000.000 Ft hitel eszközbeszerzésre és ingatlanvásárlásra

A Kombinált Mikrohitel az egyik legsikeresebb Európai Uniós program volt, kiugróan magas érdeklődéssel. A biztos alapokat nyújtó, nagy összegű vissza nem térítendő támogatás és a rendkívül kedvező feltételű kölcsön gyors és hatékony segítség a kisvállalkozásoknak.

Miért válasszam a Hitelpont Zrt. kombinált mikrohitelét?

  • Egyszerű. Egyszerűsített, egyablakos igénylési folyamattal hitelhez és akár 10.000.000 Ft vissza nem térítendő támogatáshoz juthat, amit akár ingatlanvásárlásra is felhasználhat.
  • Elérhető. Akár 10% önerő is elég.
  • Biztonságos. A projekt keretében megvásárolt ingatlan is lehet fedezet.
  • Kiszámítható. Mivel minden hónapban ugyanakkora összeggel kell törlesztenie, ez egy kiszámítható forint hitel.
  • Rugalmas. A 3 éves fenntartási időszakot követően díjtalanul előtörlesztheti, azaz ha hamarabb vissza tudja fizetni a kölcsönt, a szerződést plusz költségek nélkül lezárhatja.
  • Kötetlen. Igényelheti nagyon korai fázisban, pl. induló vállalkozáshoz is.

Jogosult vagyok igényelni?

A terméket a devizabelföldinek minősülő, Magyarország területén székhellyel, illetve az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarország területén fiókteleppel rendelkező a Bizottság 800/2008/EK rendelete szerinti mikrovállalkozások igényelhetik. A Kombinált Mikrohitelre jogi személyiségű, jogi személyiség nélküli gazdasági társaság. egyéni vállalkozó, valamint szövetkezet jogosult.

Ön jogosult az igénylésre, ha cégénél az összes foglalkoztatotti létszám 10 főnél kevesebb, éves nettó árbevétele nem haladja meg a 2 millió eurót vagy éves mérlegfőösszege nem haladja meg a 2 millió eurót.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mekkora összeget igényelhetek?
A vissza nem térítendő támogatás összege legfeljebb 10 millió forint, a kedvezményes kamatozású kölcsön összege legfeljebb 20 millió forint lehet. A támogatás mértéke nem haladhatja meg az összes nettó költség 45%-át, a kölcsön mértéke az összes költség 60%-át.
Mire tudom felhasználni?
A beruházás célja ingatlanvásárlás, ingatlanhoz kacsolódó építési, felújítási, és infrastruktúra kialakítási munkálatok, szoftver-hardver vásárlás, termelő berendezések beszerzése lehet. A program keretében elnyert és igénybe vett összeg felhasználását a támogatáshoz kapcsolódó pályázati kiírás szabályozza, és bizonyos esetekben korlátozza.
Honnan tudhatok meg minden szükséges információt?
Érdeklődjön a Kapcsolatok menüpont alatt megtalálható elérhetőségeink bármelyikén.

Hogyan igényelhetem?

A termék jelenleg nem elérhető, amennyiben szeretne értesülni a kombinált mikrohitel vagy hasonló Európai Uniós kölcsöntermékek megnyitásáról, kérjük iratkozzon fel a hírlevélre.

Az oldalon közölt információ nem teljeskörű, kizárólag tájékoztatási célt szolgál, és nem minősül ajánlattételnek. Részletes információért keresse a termékdokumentációt, illetve érdeklődjön kollégáinknál.

Kiemelt termékeink

Széchenyi Mikrohitel MAX+

Akár 50.000.000 forint
Fix 5%-os kamattal
Akár ingatlan célra is
Érdekel